BAR 15

Bar 15 - asiakkaiden suussa Warttibaari - tarjoaa hyväntuulisia musiikkielämyksiä ystävällisellä asiakaspalvelulla. Kauppakadulla, Seinäjoen sydämessä vuodesta 1998 sykkineessä baarissa on vieraillut pieniä ja keskisuuria yhtyeitä Suomen joka kolkasta sekä ulkomailta. 

Äänentoistoon on vuosien varrella kiinnitetty erityistä huomiota osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Ravintolassamme on tilaan suunniteltu oma PA, ääni- ja valotekniikka sekä taustamusiikki- ja dj-järjestelmä. Wartissa on myös erillinen tupakointitila.

Ystävällisen ja iloisen asiakaspalvelunsa ansiosta Bar 15 on saavuttanut kirjavan joukon uskollisia kanta-asiakkaita musiikin kuuntelijoista ammattimuusikoihin ja määrä yhä kasvaa.

Warttibaarin tavoitteena on tukea ja edesauttaa pieniä ja keskisuuria bändejä, tarjota asiakkaille elävää musiikkia ja tuotteita edullisesti sekä elämyksiä, hyvää ja iloista asiakaspalvelua.

Yhteystiedot löydät buukkaukset- osiosta sekä sivun alalaidasta.

 

Löytötavarat: Säilytämme löytyneitä vaatteita maksimissaan puoli vuotta, muut löytötavarat viemme viikon jälkeen löytötavaratoimistoon.