Tekniikan Tervehdys !

Lämpimästi tervetuloa keikalle Warttibaariin.

Teitä on vastaanottamassa baarin puolesta talon oma miksaaja.
On kuitenkin muutamia asioita joita on hyvä ottaa huomioon ennen saapumistanne soittamaan.

– Saapukaa ajoissa ja selvinpäin paikalle. Soundcheck alkaa klo 19.00. Mikäli myöhästytte, ilmoittakaa asiasta mahdollisimman ajoissa talon teknikolle.

– Tekniset riderit / inputtilistat on erittäin toivottavaa lähettää etukäteen talon teknikolle joko sähköpostiin (tekniikka(at)bar15.fi), tai baarin käyntiosoitteeseen (Bar15, Kauppakatu 15, 60100 SEINÄJOKI ).

– Mikäli kokoonpanonne on jollain tavalla poikkeava ns. peruskokoonpanosta, (kitarat, basso, rummut, laulut) eikä teillä ole teknistä rideria / inputtilistaa, ilmoittakaa siitä teknikolle etukäteen.

– Jos teillä on erityistarvetta tekniikan osalta (oma ääni/valokalusto). Tai jos oletatte, että baarin oma kalusto ei riitä. Niin ottakaa ajoissa yhteyttä, jotta pystymme varautumaan toiveisiinne.

- Keikan aikana tahallisesti hajotettu laitteisto ( mikit, telineet, yms.. ) vähennetään suoraan keikkapalkkiosta. Emme myöskään korjaa vääntyneitä mikkitelineitä suoristelemalla.

HUOM!!!

Mikäli bändillä on mukana oma miksaaja jolla on OMA ÄÄNIPÖYTÄ, on mukana tuotava myös OMA KAUKOKAAPELI monitorisyöttöineen.

Pyydämme bändin ääniteknikkoa ottamaan yhteyttä talon ääniteknikkoon hyvissä ajoin ennen keikkaa mikäli oma äänipöytä kulkee mukana.
Toivottavaa on myös että bändien keikkamyyjät välittävät tämän viestin bändeille asti että ikäviltä tilanteilta vältytään.

 
Jos illassa on kaksi bändiä niin setin pituus on max 45min per bändi. Tai jos pääesiintyjä haluaa vetää pidemmän setin niin sillon lämppäri max 30min.

 


Jos jäi kysyttävää, ottakaa yhteyttä !Tervetuloa !
Antti / Bar15

 

ANTTI KANGAS
+358 (0) 40 5122 983

tekniikka(at)bar15.fi