Kauppakatu 15, 60100 Seinäjoki

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ghosts on TV + Ludalloy

27 tammikuun-22.30

Helsinkiläinen post-rock -yhtye Ghosts on TV ensimmäistä kertaa Seinäjoelle, illan avaa kaupungin oma shoegaze-upeus Ludalloy!
Ovet klo 20
Liput 10€ (Ovelta)
Keikat alkaa: 22:30
Noin kolme vuotta sitten Ghosts on TV-yhtyeen debyyttialbumi ”I Am Not Dead, I Am 55 Today” valittiin vuoden 2020 parhaaksi pohjoismaiseksi albumiksi. Vaikka yhdestä 30-minuuttisesta instrumentaalijärkäleestä sekä lyhyemmästä epilogista koostunut teos oli vasta bändin ensimmäinen täyspitkä, on Ghosts on TV tuonut kunnianhimoa ja haikeaa kauneutta kotimaan vaihtoehtomusiikkiin jo siitä asti, kun 16-vuotiaat toverit perustivat yhtyeen tavattuaan syksyllä 2013.
GoTV:tä on kutsuttu vuosien saatossa mm. ”Suomessa harvinaiseksi melankoliseksi post-rockiksi” (YleX), ”raikkaimmaksi tummasävyiseksi indieksi aikoihin” (Rumba), tai ”jylhästi soivaksi herkkyydeksi” (Soundi). Yhtyeen varhaisten EP-julkaisujen vinyylipainokset myivät aikanaan nopeasti loppuun, bändin keikkaillessa näiden levyjen myötä jo ensimmäistä kertaa ulkomailla. Ghosts on TV on operoinut nykytrendien valossa toki aina kenties marginaalin marginaalissa, mutta esim. Radioheadiin, Mogwaihin tai Godspeed You! Black Emperoriin verratun yhtyeen tuoreet shoegaze-henkiset singlet ”Sunshine” ja ”Life in Plastic” matkasivat kehujen kera aina USA:n blogosfääristä Japaniin ja Eurooppaan. Kappaleet povasivat bändin toista studioalbumia, ja viime keväänä ilmestynyt nimikkoteos ”Ghosts on TV” oli ilmestymisviikollaan mm. Radio Helsingin ”Viikon Levy.” Solitille levyttävä monipuolinen indie-yhtye valmistelee tällä hetkellä kolmatta studioalbumiaan, ja kuusikko juhlii alkuvuoden keikoilla ensimmäistä kymmentä vuottaan yhtyeenä.
https://open.spotify.com/artist/2ZajVdMwsg3XJw3Sq7vuBT
Surisevien kitaroiden kehtoon, äänivallien syleilyyn. Shoegazen, dream popin ja space rockin vesillä seilaava Ludalloy johdattaa läpi huminan ja kohinan, huumaavaan värien ja äänien tyyssijaan. Niiden keskellä kulkevat kauniit melodiat ja ylimaallinen kuiske.
https://open.spotify.com/artist/5nJ1gabFh4VcyQouxshhEa…
Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
27 tammikuun
Aika:
22.30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Bar 15 Basement
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Bar 15 Basement