Kauppakatu 15, 60100 Seinäjoki

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Live on MARS: Mørket + VVVSV PVLVV

16 helmikuun-23.00

Perjantai 16.2.2024
K-18
Ovet: 20:00
23:00 vvvsv pvlvv
00:10 Mørket
Liput ovelta: 5€
MARS-seminaaripassilla maksuton sisäänpääsy, mikäli keikka ei ole loppuunmyyty.
***
Vvvsv Pvlvv
Suomen kevyintä heviä esittävä vvvsv pvlvv on vuonna 2019 Vaasassa perustettu bändi, jonka alternative rock -biiseissä kuuluu vaikutteita esimerkiksi popista, räpistä ja emosta.
vvvsv pvlvvn lauluissa käsitellään kaikkea sellaista, johon maailman onnellisin kansa voi samaistua eli mm. mielenterveysongelmia, kuolemaa, häpeää, yksinäisyyttä ja kiusaamista. Laulut eivät kuitenkaan glorifioi kärsimystä vaan vaikeuksien hyväksymistä ja ennen kaikkea niistä selviämistä.
Vaasa palaa työstää tällä hetkellä debyyttipitkäsoittoaan, joka julkaistaan keväällä 2025.
Mørket
Kriitikoidenkin hehkuttamat albumit Musta Luonto (2016) sekä Oro (2020) julkaissut Mørket on kuluttanut nyt jo toivottavasti taakse jääneet kulttuurialan nälkävuodet luoden nahkaansa ja laajentanut ilmaisuaan entisestään. Ainutlaatuisesti ruotsin ja suomen kieltä lauluissaan sekoittavan bändin musiikillisessa ilmaisussa kuuluvat Convergen ja Kvelertakin lisäksi Mastodonin kaltaisten modernien biisinkirjoituksen jättiläisten melodiankuljetus sekä vilpitön soittamisen ilo. Tai no, jääköön kuulijan itsensä päätettäväksi kuinka iloiselta voi kuulostaa yhtye joka ammentaa inspiraationsa inhimillisestä kärsimyksestä, kuolemasta, yliannostuksista, ja menetyksestä,sekä yhteiskunnan ja sen johtajien eripurasta ja väärinkäytöksistä.
Keikat järjestetään osana Live on MARS -tapahtumaa. Lisätietoja: www.marsfestivaali.fi

Tiedot

Päivämäärä:
16 helmikuun
Aika:
23.00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Bar 15 Basement
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Bar 15 Basement