Kauppakatu 15, 60100 Seinäjoki

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Live on MARS: Orvokki + Ruissalo Amping

15 helmikuun-19.00 - 21.00

Ovet: klo 18
Showtime:
Orvokki 19:00-19:45
Ruissalo Amping 20:00-20:45
Liput: 5 €
MARS-seminaaripassilla maksuton sisäänpääsy, mikäli keikka ei ole loppuunmyyty.
Niin ihanan kovaa, ja niin kovin ihanaa.
Tällä sloganilla itsensä usein esittelevä Ruissalo Amping on kaunista musiikkia Turusta. Tuoreen shoegaze-yhtyeen sointi on romanttista jylyä, ujoa laulua ja maailman ihanimman soittimen, sähkökitaran, kaikuun hukutettua pauhua.
Ruissalo Amping julkaisi kiehtovan ja kehutun debyyttialbuminsa Tähtien suojatit Maan povella vuoden 2021 lopulla. Kesällä 2023 yhtye palasi julkaisutauolta suomenkielisellä coverilla HIM:in kappaleesta When Love and Death Embrace, joka julkaistiin nimellä Rakkaus kuolemassa elää.
Ruissalo Amping viimeistelee paraikaa toista albumiaan, jolta esimakua tarjoaa yhtyeen juuri julkaisema single Ruusupuutarha. Albumin julkaisee Svart Records. Turvan ja vapautumisen teemoille rakentuva levy vie kuulijansa entistä ruusuisempiin ja romanttisempiin maailmoihin, ollen yhtä aikaa sekä ulos- että sisäänpäinkääntyneempi kuin aiemmin.
Toistaiseksi maltillisesti keikkaillut Ruissalo Amping on ehtinyt vakuuttaa liveyleisöä harvoilla, mutta tarkoin valituilla ja laadukkailla keikoillaan. Onneksi tämä elämys on mahdollinen Live on MARSissa, sillä yhtyettä kuullaan torstaina 15.2.2024 Bar 15 Basementissa.
Orvokki
Jos tunnetta on vaikea kuvailla, sen voi muuttaa musiikiksi. Orvokin musiikkiin voi upota ja se vie hetkeksi johonkin muualle – paikkaan, jonka voi kokea turvalliseksi. Turvallisessa paikassa epämääräinenkin vaikea tunne on helppo kohdata ja käsitellä.
Berliinissä musiikkiteknologiaa opiskeleva Orvokki kerää vaikutteita maailman jokaisesta kolkasta ja kappaleissa on kollaasimainen tunnelma. Maailmanmusiikin elementit, epätavalliset rakenteet ja rytmilliset yllätykset kietoutuvat sähköisenä sykkiväksi uneksi.
Keikat järjestetään osana Live on MARS -tapahtumaa. Lisätietoja: www.marsfestivaali.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15 helmikuun
Aika:
19.00 - 21.00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Bar 15 Basement
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Bar 15 Basement